Litt praktisk om ankomst til Polar Party

Litt praktisk om ankomst til Polar Party

Postet i:

Ankomst

Av erfaring vil det i tidsrommet 19-21 være mange som ankommer med bil. Vi ønsker alle at dette skal gå så glatt som mulig for alle, og har derfor noen oppfordringer som gjør dette mulig. På parkeringsplassen er det markert opp plasser. Parker innenfor disse markeringene, så får vi plass til flest mulig biler. Husk at det er mange personer i ulike aldre på området vårt, og mange bærer tungt og dyrt utstyr. Kjør hensynsfullt så kommer alle seg effektivt og raskt gjennom innslippet :-). Har du mulighet til å samkjøre med noen andre vil vi anbefale dette på det sterkeste – det blir enklere både for deg som deltaker, vi frivillige og andre deltakere. På grunn av plassbegrensning kan vi beklageligvis ikke slippe til lastebiler, om du har tilhenger så er det fint om det ikke går over to parkeringsplasser.

Når du ankommer vil du få spørsmål om du bare skal “slippe av og dra igjen” eller om du skal “parkere og bli stående”. Du vil få tildelt sted å kjøre avhengig av dette. Følg anvisningene til parkeringsvaktene for at dette skal gå så smertefritt som mulig.

Veibeskrivelse fra Tønsberg/E18:

Det er ca 150 meter å gå fra parkeringen til inngangen i hallen. På grunn av brannregler er det ikke mulighet til å kjøre helt fram til døra, og bommen mellom hallen og parkeringsplassen må alltid være fri for biler.

Veibeskrivelse

Kommentarer