March 2017

Bli crew

Frivillige er kjernen til Polar Party! Crewet jobber med alt fra nettverksoppsettet, ivareta sikkerhet, produsere og selge mat, lage liv og røre på scena, arrangere konkurranser og mye mye mer!

Har du noen gang lurt på hvordan et arrangement som Polar Party går rundt? Det er et spørsmål som kan lett besvares med ett enkelt ord: Frivillige. Omtrent 100 personer arbeider hardt for å skape et av landets mest unike dataparty med røtter tilbake til det første PP i 1997. Det er frivillige som er med i arrangørgruppa som har planlagt siden desember 2016!

Pakkeliste

Vi har laget en liste over hva som du må ha med Polar Party og hva som kan være lurt for å ta med for en best mulig opplevelse mens du er på Polar Party

FAQ – Vanlige spørsmål

FAQ – Vanlige sprøsmål

Jeg har søkt crew.

Q: Når kommer jeg inn?

A: Det blir tatt inn crew fortløpende allerede fra April/Mai, men flesteparten av de som har søkt tidlig vil ikke bli tatt inn før Juni. Etter dette vil det bli tatt inn crew fortløpende. Ikke fortvil om du ikke har hørt noe. Hvis du har søkt i Geekevents har vi bare ikke klart å plassere deg enda.

Q: Kommer jeg inn i det jeg vil?

Årets konkurranser

I år har vi et godt og variert utvalg av både spill og kreative konurranser 

Årets spillkonkurranser blir Overwatch, Counter-Strike:Global Offensive, League of Legends og Rocket League.
Årets kreative er Minecraft, foto og wild. Flere kreative konkurranser vil bli annonsert senere. ;)

Hva som blir årets hovedkonkurranse er ikke blitt bestemt, men informasjon vil komme.
Høres dette interessant ut for deg så ta turen til Polar Party 26 i Slagenhallen mellom 3.-7. oktober!

Gi oss gjerne et tips om hva du vil ha på Polar Party!

Presentasjon av arrangørgruppa for PP26

Gruppen har allerede startet planleggingen av neste års Polar Party og vil de neste to månedene ta inn flere personer som kommer til å ha ansvaret for alt fra konkurranser til logistikk. Crew vil også bli tatt inn tidligere en vanlig og de første blir allerede tatt opp i april. Vi vil legge ut lenker til crew- og arrangørsøknader, så om du er intressert i å være frivillig på PP ønsker vi deg hjertlig velkommen! Vi vil satse mer på sosiale tilbud for våre frivillige i år med blandt annet en årlig hyttetur, crewfest med grilling og tur til fornøyelsespark.

Informasjon

Velkommen til Polar Party 26! Her har vi laget en liste over ting som er greit å vite og ting du må vite når du skal ta turen til Slagenhallen på tirsdag.

 

Kommentarer