August 2017

Frokostbillett

Uten mat å drikke duger helten ikke sies det, og det stemmer.
Pass derfor på å spise en god frokost alle dager under partyet, med frokost billetten så vil du få tilgang til brød og knekkebrød og masse digg pålegg som skinke, syltetøy, leverpostei, både brun og gulost. 

Bestill din billett for kun 150,- på geekevents i dag!

Serveres kl 10 :)

/PP/DankMeme

WOAH! Et livet uten Memes, er et liv uten mening. Derfor utelukker ikke vi Dank Meme konkurranse på Polar Party. Om du velger gode gamle Doge, er en trist frosk eller setter inn . Kanskje du føler deg som en salty bae over denne cringy artikkel er memes noe for deg.

PS. Normies får ikke lov til å bli med.

Premierfordeling:

 1. 500,-

 2. 250,-

 3. stæsj

Hva er Polar Party?

Polar Party er et dataparty som arrangeres i Slagenhallen mellom 3.-7. Oktober. Her samles 500 ungdom med interesse for dataspill. Noen har med seg pc’en sin, andre har med seg konsollen sin for å game 5 dager i strekk. Noen tar bare turen innom for opplevelsen og møte venner.

Noe av det vi tilbyr er en flott arkader med spillkonsoller gjennom de fleste generasjoner.

Vi arrangerer både spill og kreative konkurranser med en premiepott på 73 000 kr. Det holdes konserter og sceneshow hver dag.

Wildcompo

Passer ingen andre konkurranser for deg? Prøv deg på vår wildcompo.

Her kan du sende inn alt som ikke går under de øvrige konkurransene. Det kan være klassisk dans, en spillefilm eller om du lager musikk. Kanskje du synger opera eller du tar nettsidedesign til det neste nivå!

Hva enn det er, så vil vi gjerne se det :) 

 

Premiefordeling

 

 1. kr 500,-

 2. Stæsj

 3. Stæsj

 

Minecraft

Slipp løs din indre arkitekt og bli med å bygge fantastiske ting! Enten du bygger alene eller sammen med venner så ta turen innom serveren vår når du er på Polar Party.
Om det er et praktfullt slott, en moderne by eller en majestetisk statue så start planleggingen allerede i dag!

 

Premier

 1. 2500

 2. 1500

 3. 1000
   

Rocket league

Høy oktan ballspill, enten om du liker høytflyvende svev eller å drible, så er dette konkurransen for deg. Her er det kjappe biler i freshe farger, morsomme hatter og om å treffe målet flest ganger.

Om du treffer målet fra taket eller om du rund dribler motstanderen så ta med deg laget ditt og vis oss hva dere kan.

Premier:

 1. 3000kr

 2. 2100kr

Sceneshow

Underholdnings oversikt Scene

Tirsdag: (kommer)

Onsdag: Morgan Sulele  kl 20:00 - 23:00

Torsdag: Third Season kl 21:00 - 23:00

Fredag: DJ Snapper 21:00 -23:00

 

Arkade

arkade

Polar Party blir ikke det samme uten en arkade. Derfor rigger vi i år som tidligere år selvsagt en helt rå arkade med mye spennende å by på. Vi kan nevne blant annet DDR-maskin (dansemaskin), flipperspill, HTC Vive, brettspill og en rekke spillkonsoller helt fra NES/SNES til dagens PS4 og Xbox One.

Kommentarer