• komfort

Komfortplassene

Komfortplassene

Postet i:

Vi har satt av et område i hallen til våre helt spesielle, mega ekslusive komfortplasser. Dette er plassen for deg som ønsker det lille ekstra.

 

Tidligere innslipp

Sitter du på en komfortplass kan du rett og slett snike i køen! Du slipper nemlig inn 2 timer før resten av deltagerene. Når de andre slipper inn er du allerede godt inne i favorittspillet.

Dagspass til en venn

Hva er ikke en VIP-plass på Polar Party uten muligheten til å skryte av den og vise den frem til en venn? Kjøper du en komfortbillett følger det med et gratis dagspass til èn venn eller venninne. 

De beste stolene?!

Ja, de beste stolene. Vi har et utvalg stoler som er hakket bedre enn de vanlig stolene. Gjerne med en stoffpute. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å ta med kontorstol av eget ønske. 

Ferdig kablet og pyntet

Har du en komfortplass behøver du ikke bekymre deg for om du har glemt nettverkskabelen din hjemme. Våre tekniske crew legger opp nettverkskabler til alle plassene, og plassene er i år som tidligere år selvsagt dekket med sort filt for den beste komforten. Du har også et ekstra strømpunkt om du har et behov for dette.

Gratis kaffe/te, koppen med nick. What!? Stopper dette aldri? 

Vi er straks ferdig, men ikke helt.. :) Gratis kaffe og te får du under hele partyet. Om du bestiller tidlig nok vil du også få KOPPEN med ditt nick på. Skulle du være for sent ute vil du få en generisk kopp uten nick, men alikevel en kopp! 

50% BREDRE PLASS

Jada! Nytt av året er 50% bredere plass enn de vanlige plassene. Ikke bare 80cm, men hele 120cm får du å boltre deg på. Nok til å stable et par brett med cola rett ved siden av tastaturet. 

 

Kommentarer