Bli crew

Bli crew

Frivillige er kjernen til Polar Party! Crewet jobber med alt fra nettverksoppsettet, ivareta sikkerhet, produsere og selge mat, lage liv og røre på scena, arrangere konkurranser og mye mye mer!

Har du noen gang lurt på hvordan et arrangement som Polar Party går rundt? Det er et spørsmål som kan lett besvares med ett enkelt ord: Frivillige. Omtrent 100 personer arbeider hardt for å skape et av landets mest unike dataparty med røtter tilbake til det første PP i 1997. Det er frivillige som er med i arrangørgruppa som har planlagt siden desember 2016!

På fjorårets party jobbet våre frivillige til alle døgnets tider for å skape en fantastisk opplevelse. Crewet jobber med alt fra å lage fantastiske Polar-burgere, sikkerhet, sceneproduksjoner, spillkonkurranser, logistikk, økonomi og alt annet som trengs for å arrangere festivalen Polar Party.

Som crew får du gratis adgang til arrangementet og mat, men langt viktigere:

  • Du får mange nye venner <3
  • Du får se arrangementet fra en ny vinkel
  • Du får være med på å skape noen fantastisk
  • Du lærer nye ting som både er gøy og nyttig å kunne
  • Du kan ta del i de mange sosiale aktivitetene for crewet året rundt

Søk som frivillig!

Kantine

Kantina har et bredt og døgnåpent mattilbud under Polar Party, både til frivillige og deltakere. Det forberedes, tilberedes og serveres ulike typer mat, både varmt og kaldt. Våre frivillige i Kantine sørger ikke bare for fantastisk god og variert mat, men også at vi følger de hygieniske krav som er på et kjøkken og er serviceinnstilt ovenfor alle våre deltakere.

Info

Info sørger for god og effektiv informasjonsflyt internt i Polar og ikke minst ut til deltagere. Info skal jobbe med å publisere arrangementet, sørge for pressedekning, at nettsidene og sosiale medier er aktive og “i live” med mer.

Under arrangementet vil det å ta ansvar for relevante informasjonskanaler for å spre nyttig og viktig informasjon også være en del av ansvarsområdet. Nye media under arrangementet er for eksempel bruk av PA-anlegg, infoskjermer og lignende.

Underholdning:Teknisk

Underholding:Teknisk har ansvaret for scene, lyd og lys (internt: bråk & blink). Teknisk må også kommunisere med Underholdning:Media for å få til en bra direktesending.  

Underholdning jobber tett mot info-crew for å publisere innhold de skaper.

Underholdning:Festival

Underholding:Festival har ansvaret for alt av innhold, underholdning og aktivitetstilbud. Innhold må også kommunisere med de andre Underholdnings-crewene for å få en god flyt mellom crew rundt teknisk behov og planlegging internt.  
Underholdning:Festival jobber tett mot info-crew for å publisere nyheter om hva som skal skje.

Underholdning:Media

Underholding:Media har ansvaret for videoproduksjon under sceneshow og andre hendelser som skjer på Polar Party. De er også ansvarlige for fortløpende redigering og publisering av video & foto.

Underholdning:Media jobber tett mot info-crew for å publisere innholdet de skaper.

Underholdning:Konkurranser

Underholding:Konkurranser har ansvaret for spill og kreative konkurranser under Polar Party. 

Underholdning:Konkurranser jobber tett mot info-crew for å publisere informasjon rundt konkurranser på Polar Party.

Teknisk

Teknisk sørger for at alle deltagere og crew får strøm og internett. Teknisk sørger også for at datasystemene til alle crewene er klare og har alt av infrastruktur de trenger. De er også ansvarlige for at servere og tjenester er oppe og går. 
Under arrangementet vil ansvarsområdet være drift av systemer, samt sette opp en supportløsning som også innebærer salg av hardware. I tillegg har de ansvar for PsyChic Challenge.

Sikkerhet

Sikkerhet sørger for adgangskontroll, orden på parkering og resirkulering. Sikkerhet sørger óg for at alle deltakere føler seg trygge og godt mottatt på Polar Party.

Stab og støtte

Stab og støtte er et hjelpecrew bestående av personer med ulike roller. I stab og støtte har man ha blant annet økonomiansvarlig, koordinator, oppriggansvarlig, innkjøpsansvarlig og lignende.

Søk som frivillig!