Breaking News

Takk for iår <3

Takk for i år!

 

Tusen takk til alle deltakerne og alle som har vært innom hos oss under årets party, og takk til alle frivillige som har hjulpet oss å få til et fantastisk arrangement.

Vi har hatt 5 spennende dager med med alt fra konserter med Morgan Sulele og Third Season, show på scenen med DJ Snapper og Try not to Laugh, selvfølgelig masse konkurranser alt i fra Overwatch til smash bros.

 

Takk for i år også sees vi igjen neste år!

Bli med på årets Psychic challenge

En god tradisjon på Polar Party er at siste kveld kan alle få en skikkelig utfordring i sine kunnskaper som kan gå deg langt på nervene for å finne svar og til helt ekstreme metoder. Det stemmer, dette er psychic challenge. En challenge som består av masse gåter med krypitiske beskjeder og meninger i form av rebus/quiz. Spørsmålene er basert på årets tema og gode gamle klassikere.

Sett deg sammen med vennene dine og test ferdighetene sine, Psychic challenge vil gå etter CS:GO finalen ikveld som vil være ett sted mellom kl 18-19.

Gratulerer til Vinkelsliperne med årets seier i Overwatch

Gratulerer til Vinkelslipere med førsteplass i Overwatch. Etter spillet økende popularitet så valgte vi å sette spillet som årets hovedkonkurranse med hele 15000,- til vinnerne!

Det har vært mange spennende og jevne kamper men med god lag dynamikk og samarbeid så klarte Vinkelsliperne å beseire Borut e-sport med 3-1 seier der Vinkelsliperne sikret se det tredje gamet med en seier i escort.
 

Premier:

  1. Vinkelsliperne vant 15000,-

Hva skjer fredag?

Dessverre er det ikke lenge igjen av Polar Party 26, men vi har fortsatt mer å by på av både spillkonkurranser og konserter.

Kl 12:00 skal vinneren av Overwatch kåres i en best av 5 serie.

Kl 14:30 står League of Legends finalen får tur.

kl 17:00 må alle kreative bidrag legges inn og en halvtime senere begynner CS:GO finalen.

 Utover kvelden blir det sceneshow med konsert der DJ Snapper skal spille og så avslutter vi sceneshowet kl 1:30 natt til lørdag med årets premieutdeling.

 

 

Quiz

I forbindelse med Fagforbundet har vi gleden av gi dere muligheten til å vinne ett gavekort på verdi av 5000,- på Komplett. Alt som trengs å gjøre er å delta på denne quizen under denne linken: https://freeonlinesurveys.com/s/wdRwUXOh.

Er dere interessert i å lære med om Fagforbundet så kan dere sjekke ut nettsiden deres her. Men dere må være kjappe ute, vinneren trekkes kl 20:00 5.oktober.

Kommentarer