FAQ – Vanlige spørsmål

FAQ – Vanlige spørsmål

FAQ – Vanlige sprøsmål

Jeg har søkt crew.

Q: Når kommer jeg inn?

A: Det blir tatt inn crew fortløpende allerede fra April/Mai, men flesteparten av de som har søkt tidlig vil ikke bli tatt inn før Juni. Etter dette vil det bli tatt inn crew fortløpende. Ikke fortvil om du ikke har hørt noe. Hvis du har søkt i Geekevents har vi bare ikke klart å plassere deg enda.

Q: Kommer jeg inn i det jeg vil?

A: Har du kun søkt ett område er det ikke sikkert vi kan plassere deg der og du vil enten bli avvist eller kontaktet for spørsmål om du kunne tenke deg noe annet. Vi anbefaler at du søker flere områder hvis du vil bli sikkret plass i crewet.

Ankomst

Q: Hvordan er parkeringsmulighetene på Polar Party?

A: Det er parkeingsplasser utenfor Slagenhallen. Det vil være veldig mye biler som kommer rundt åpningstider og det vil antakelig være endel kø, vi anbefaler å komme et par timer før om du har mulighet, eller ta kollektiv transport. 

Q: Kan foreldre få lov å hjelpe til med å bære inn sakene mine?

A: Nei, bare deltakere får lov å gå inn i hallen og kun deltagere med PC-plass får lov å ta med utstyr fra hallen. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker å gjøre. Som for eksempel tyveri.

Q: Hva trenger jeg for å få utlevert billetten min?

A: For å få billetten trenger du å ha med gyldig legitimasjon. Som gyldig legitimasjon regnes bankkort med bilde, førerkort eller pass.

Deltager

Q: Hvor stor er en PC-plass?

A: 80*55cm. Les mer i reglene.

Q: Kan jeg ta med egen pult?

A: Nei, Polar Party benytter en sammensatt bordløsning som er ferdig plassert før partyet begynner. Det er ikke plass til andre bord.

Q: Kan jeg ha med egen stol?

A: Ja. Vi kan anbefaler å ta med egen stol, men vi har også stoler til alle som ikke har med egen.

Q: Er det mikrobølgeovn eller vannkoker tilgjengelig på Polar Party?

A: Nei, vi har dessverre ikke dette. Vi har derimot et godt tilbud av fersk og variert mat fra vår kantine.

Q: Betaler man med kort eller kontanter?

A: På partyet kan man kun betale med kontanter, men det vil være mulighet til å ta ut penger i Inngangen under hele partyet. Inngangsbillett kan kjøpes med kort.

Q: Kan jeg delta på alle spill-konkurransene?

A: Timeplanen er tiltenkt slik at det vil være mulig å delta i de fleste spill- og kreative konkurranser. Det kan skje endringer, men vi prøver å legge det opp slik at det skal være mulig å delta på mest mulig.