League of Legends

League of Legends

Postet i:

League of Legends har vært konkurranse helt siden PP20 så i år er ikke et unntak heller. Om dere er 5 venner som ønsker å vise fram deres syke skills og strategier. Eller kanskje dere vil flame hver andre og  bare ha det gøy. Uansett er dere alle hjertelig velkomne til året LoL konkurranse.

 

Premier:

 1. 6000,-

 2. 4000,-

 3. 2000,-

 4. 750,-

Regler:

NB: Globale Regler gjelder i denne og alle andre spillkonkurranser

Serveren: EUW

Man må også ha 16 champions tilgjengelige (inkludert free-rotation som er på 10 champions) for å kunne delta i et custom game under “Tournament draft mode”.

SPILL OG GENERELLE INNSTILLINGER

Det spilles 1 match per runde i innledende runder, og så BO3 (best av 3) i grand final og finale om 3/4 plass plassering.

Konkurransemetode: 5 mot 5

Tillate kart: Summoner’s Rift

Modus: Tournament Draft

Bans per lag: 3

Tilatt tid per kamp: Til vinneren er avgjort

Spillvinner: Laget som ødelegger fiendens Nexus eller tvinger mostanderen til å gi opp.

Restriksjoner: Det er ingen restriksjoner per dags dato. Turneringslederen eller konkurranseansvarlig har lov til og legge til restriksjoner på items eller champions til enhver tid om det finnes kjente bugs eller det kommer nye champions eller items kort tid før Polar Party.

DRAFT REGLER

Draftrekkefølge: Laget på toppen bestemmer i utgangspunktet siden de ønsker å starte på. Dersom det ikke kan fattes enighet om dette, avgjøres dette ved å kaste mynt. . I en kamp hvor det spilles flere omganger, får taperen blå side (First pick) for neste omgang.

Draft mode foregår i et snake-draft format som følger:

Blått lag = A; Lilla lag= B

Bans: ABABAB

Picks: ABBAABBAAB

STOPPING AV KAMPEN

KRAV:

 • Ubevisst frakobling: En spiller som mister tilkoblingen til spillet pga. problemer eller hendelser med spillets klient, plattform, nettverk.

 • Kampforlating/Bevisst frakobling: En spiller som mister koblingen pga. spillerens handlinger (f. eks. forlater spillet).

 • Serverkræsj: Flere spillere som mister tilkoblingen til spillet pga problemer med serveren eller plattformen.

PROSEDYRER FOR STOPPING AV SPILL

 • En spiller som erfarer tekniske problemer, på et av lagene, kan når som helst spørre om game restart før first blood, eller før de første 5 minuttene av spillet har gått. Spilleren må ha gyldig grunnlag til dette. Alt fra at skjermkortet er svidd til stolen har knust er grunnlag til dette. I tillegg kommer konfigurasjonsproblemer som f.eks. Runes og Masteries som ikke fungerer ordentlig. (Turneringsarrangør eller hovedadmin avgjør). Spilleren må deklarere problemet i offentlig spillchat og deretter forlate kampen. Runden er da sett på som ugyldig, og skal restartes med mindre turneringsarrangør avgjør at atferden representerer skittent spill.

 • Dersom en ubevisst frakobling hender før de første 5 minutene av runden og før first blood eller en spiller sin klient kræsjer eller feiler med lasting etter champion select, skal kampen startes på nytt. Ellers, dersom en frakobling ikke skjer som beskrevet i forrige setning, skal kampen fortsette som normalt. Den spilleren kan reconnecte til spillet så fort som mulig.

 • Hvis en spiller forlater runden uten og spesifisere hvorfor fortsetter spillet som normalt.

 • Om en serverkræsj forekommer, er det opp til turneringsarrangør og bestemme om kampen skal A) Restartes. B) gi seieren til et av lagene (denne avgjørelsen blir bare gjort om et av lagene er i nærheten av seier, som f.eks. i nærheten av å drepe motspillerens Nexus)

SKITTENT SPILL

De følgende hendelsene vil bli sett på som skittent spill:

 • Se globale regler

Oppdagelse av skittent spill skal rapporteres til turneringsarrangør eller hoved admin.

Kommentarer