September 2017

Fotokonkuranse

Vis frem din indre fotograf!

Under Polar Party så har vi en daglig fotokonkuranse som annonseres hver dag kl 15:00 og det er forskjelige tema hver dag!

For å levere ditt bidrag så kan dette gjøres på Instagram:@Polarparty.no eller på Twitter:@Polarparty, husk å ta med dagens tema i beskrivelsen av bildet og husk at bilde må være tatt under årets Polar Party.

Premier:
1. plass 500kr

2. plass 250kr

3.plass 100kr

Regler:

Vinn en opplevelse for livet

Nå har du muligheten til å vinne en unik opplevelse på Polar Party 26. Vi er så heldige og fått muligheten til å tilby en heldig vinner en som vil få en guidet flytur over ulike plasser Polar Party er arrangert.

Hvordan kan jeg få muligheten til å vinne denne flyturen? Alt du trenger er å ha kjøpt en billett til Polar Party før søndag 1.oktober. Det har ikke noe å si om du har deltakerbillett eller komfort billett. Men du må ha en av disse to typene.

Komfort-Pakka

Fikk du dessverre ikke komfortplass, men har lyst på å få følelsen av komfortplass? Da har vi løsningen for deg. Akkurat nå og fram til Polar Party starter så selger vi "Komfort-Pakke". Denne pakken inneholder det samme innholdet som de som har komfortplass har og selger på GeekEvents.
Det vil si at du får #koppen med årets design som gir deg tilgang på så mye gratis kaffe og te under hele Polar Party.

Third Season spiller på Polar Party

Det alternative pop-punk bandet Third Season holder konsert på Polar Party 5 oktober kl 21:00. Det blir en magisk time med melodiøs, energisk og rytmisk rock som alle kan digge. Musikken i seg selv kan minne om band som Thirty Seconds to Mars og You Me at Six. For tiden driver bandet med studioinnspiling og har sluppet en ny singel, som tyder på at vi får servert ferske låter.

Ta med deg noen kompiser og opplev en time med god kvalitetsmusikk på Polar Party 26. Billetter til konserten og arrangementet selges her.

Info til plassreservasjon

En viktig ting du må huske på før du kommer til oss tirsdag 3. oktober er å reservere en plass på hallkartet. Hvordan gjør man dette?

Her er et par punkter du bør lese:

  • En deltakerplass er 80cm bred og 60cm dyp. Det betyr at du ikke kan oppta mer plass utenfor disse to målene. Bruk plassen din smart ;)

  • En komfortplass er mer komfortabel med hele 120cm bredde, men fortsatt 60cm dybde. 

Hallkartet er på plass

Etter en lengre ventetid for mange av dere har det endelige hallkartet blitt overlevert Geekevents. Det betyr at plassreservasjonen snart vil bli tilgjengelig, senest om to uker. Vi vil annonsere åpningen av plassreservasjonen på både Facebook og våre nettsider.

Hallkartet i seg selv har noen forandringer fra ifjor ved at komfortplassene er større, og flyttet nærmere deltakerplassene. Vi har to soner for deltagerplasser, en høyttalersone og en høyttalerfri sone. Den høyttalerfrie sonen har i år økt da det er økende etterspørsel for dette.

Kantine

Mat og drikke er viktig, også på Polar Party!

Vi har et variert tilbud i kantinen, med alt fra hurtigmat til sunne baguetter, salater og lignende. Vi er kjente for vår polarburger, og kjendisen er selvfølgelig mulig å kjøpe fra dørene åpner til dørene stenger!

 

polarburger vs levelup


 

Hyllekonkurranse

Tenkt å ha med eller lage en hylle til Polar Party? Nå har du muligheten til å vinne penger på grunn av den. Som ifjor kårer vi den beste hyllen basert på design og stil som passer temaet. Siden temaet er Levelling Up så ligger mye av fokuset på overgangen fra old school spill til dagens moderne spill. Det vil si klassisk 2D plattformspill, VR, ikoniske spillkarakterer og kreativt fargebruk.

Vær kreative og originale, lykke til! Måtte den beste hyllen vinne.

 

Premier:

Middagsbilletter

Uten mat og drikke duger gameren ikke!  På Polar Party får du tak i begge deler til en snill pris!   I tillegg til kantinas fantastiske meny, selges det også middagsbilletter. Dette er god hjemmelaget mat, like god som mammas!


Menyen i år er:

Onsdag. Lasagne med salat

Torsdag: Fish’n’Chips med salat

Fredag: Kylling Stroganoff med ris og salat.

 

Kommentarer