October 2017

Takk for iår <3

Takk for i år!

 

Tusen takk til alle deltakerne og alle som har vært innom hos oss under årets party, og takk til alle frivillige som har hjulpet oss å få til et fantastisk arrangement.

Vi har hatt 5 spennende dager med med alt fra konserter med Morgan Sulele og Third Season, show på scenen med DJ Snapper og Try not to Laugh, selvfølgelig masse konkurranser alt i fra Overwatch til smash bros.

 

Takk for i år også sees vi igjen neste år!

Ta turen til Folkeverkstedet sin stand.

Den frivillige organisasjonen har tatt turen innom Polar Party med sin egen stand. Dette er en god mulighet for deg som ønsker å lære deg mer om teknologi og kultur. Her kan ud lære deg om 3D-printing, kunst, rasberry Pi, Skaperglede og masse mer!
De setter også fokus på nettverksbygging, gjenbruk og mordernisering. Ta turen innom for å lære deg noe nytt.

Om du ikke har tid eller har dratt allerede så holder de til i Horten.

Bli med på årets Psychic challenge

En god tradisjon på Polar Party er at siste kveld kan alle få en skikkelig utfordring i sine kunnskaper som kan gå deg langt på nervene for å finne svar og til helt ekstreme metoder. Det stemmer, dette er psychic challenge. En challenge som består av masse gåter med krypitiske beskjeder og meninger i form av rebus/quiz. Spørsmålene er basert på årets tema og gode gamle klassikere.

Sett deg sammen med vennene dine og test ferdighetene sine, Psychic challenge vil gå etter CS:GO finalen ikveld som vil være ett sted mellom kl 18-19.

Gratulerer til Vinkelsliperne med årets seier i Overwatch

Gratulerer til Vinkelslipere med førsteplass i Overwatch. Etter spillet økende popularitet så valgte vi å sette spillet som årets hovedkonkurranse med hele 15000,- til vinnerne!

Det har vært mange spennende og jevne kamper men med god lag dynamikk og samarbeid så klarte Vinkelsliperne å beseire Borut e-sport med 3-1 seier der Vinkelsliperne sikret se det tredje gamet med en seier i escort.
 

Premier:

  1. Vinkelsliperne vant 15000,-

Hva skjer fredag?

Dessverre er det ikke lenge igjen av Polar Party 26, men vi har fortsatt mer å by på av både spillkonkurranser og konserter.

Kl 12:00 skal vinneren av Overwatch kåres i en best av 5 serie.

Kl 14:30 står League of Legends finalen får tur.

kl 17:00 må alle kreative bidrag legges inn og en halvtime senere begynner CS:GO finalen.

 Utover kvelden blir det sceneshow med konsert der DJ Snapper skal spille og så avslutter vi sceneshowet kl 1:30 natt til lørdag med årets premieutdeling.

 

 

Quiz

I forbindelse med Fagforbundet har vi gleden av gi dere muligheten til å vinne ett gavekort på verdi av 5000,- på Komplett. Alt som trengs å gjøre er å delta på denne quizen under denne linken: https://freeonlinesurveys.com/s/wdRwUXOh.

Er dere interessert i å lære med om Fagforbundet så kan dere sjekke ut nettsiden deres her. Men dere må være kjappe ute, vinneren trekkes kl 20:00 5.oktober.

Kommentarer