Informasjon

Informasjon til foreldre

Polar Party 26 er et datatreff og ungdomsfestival som samler ungdom med interesse for data i ulike former og i ulikt kunnskapsnivå fra Østlandet for å tilbringe flere dager sammen. Her finner du informasjon som er nyttig for deg som er foresatt, om du vurderer å sende en eller flere på Polar Party.

Først og fremst: Polar Party arrangeres av frivillige. Ingen får betalt. Vi har ingen eiere. Alt er ideelt arbeid.

 

Komfortbillettene er endelig ute

Ventetiden er over, men ikke uten grunn! Endelig er komfortplassene tilgjengelig, med en oppgradering. 
I år har vi gjort plassene hele 50% større i bredden, altså 120x60cm.
Lei av å glemme nettkabelen hjemme? No worries, på komfortplassene finner du ferdiglagte nettverkskabler! 
Kanskje ligger det en annen overraskelse på plassene også? Kjøp billett idag og bresk deg med god plass og komfort.

Billettene kjøpes på geekevents sammen med deltakerbilletene også: https://www.geekevents.org/pp26/shop/

Støtt Polar!

 

grasrota

1. Spiller du eller din familie på Norsk Tipping? Gi Grasrotandelen til Polar utan at det koster deg noe. For hver hundrelapp du spiller for, får Polar en femkroning! Overskuddet fra Norsk tipping går også til støtteordninger som Polar får støtte fra.

Endre grasrotmottaker med SMS Send Grasrotandelen 986255486 til 2020.

 

Vi søker frivillige

Foto av Kristoffer Dalby

Polar Party 26 næmer seg med stormskritt. Allerede 24. April startet vi første inntaket av frivillige/crew.

For å kunne arrangere Vestfolds råeste dataparty trenger vi mange mennesker med ulike kvaliteter og egenskaper. Noen er tech-geeks, andre jobber med scenen.

Vi trenger sikkerhetsvakter som har mange gode klemmer på lager til våre deltagere, men som også sjekker båndet i det du går inn og ut.

Billigere billetter til PP?

På The Gathering har vi plassert noen plakater rundt omkring i hallen. På disse plakatene er det en QR-kode som kan brukes til å kjøpe billigere billetter til Polar Party. Men hver kjapp ute, disse billettene er det bare ett begrenset antall av. Så scan QR-koden før det er for sent!!

Presentasjon av arrangørgruppa for PP26

Gruppen har allerede startet planleggingen av neste års Polar Party og vil de neste to månedene ta inn flere personer som kommer til å ha ansvaret for alt fra konkurranser til logistikk. Crew vil også bli tatt inn tidligere en vanlig og de første blir allerede tatt opp i april. Vi vil legge ut lenker til crew- og arrangørsøknader, så om du er intressert i å være frivillig på PP ønsker vi deg hjertlig velkommen! Vi vil satse mer på sosiale tilbud for våre frivillige i år med blandt annet en årlig hyttetur, crewfest med grilling og tur til fornøyelsespark.

Kommentarer