Informasjon

Informasjon

Velkommen til Polar Party 26! Her har vi laget en liste over ting som er greit å vite og ting du må vite når du skal ta turen til Slagenhallen på tirsdag.

 

Ankomst

Av erfaring vil det i tidsrommet 19-21 være mange som ankommer med bil. Vi ønsker alle at dette skal gå så glatt som mulig for alle, og har derfor noen oppfordringer som gjør dette mulig. På parkeringsplassen er det markert opp plasser. Parker innenfor disse markeringene, så får vi plass til flest mulig biler. Husk at det er mange personer i ulike aldre på området vårt, og mange bærer tungt og dyrt utstyr. Kjør hensynsfullt så kommer alle seg effektivt og raskt gjennom innslippet :-). Har du mulighet til å samkjøre med noen andre vil vi anbefale dette på det sterkeste – det blir enklere både for deg som deltaker, vi frivillige og andre deltakere. På grunn av plassbegrensning kan vi beklageligvis ikke slippe til lastebiler, om du har tilhenger så er det fint om det ikke går over to parkeringsplasser.

Når du ankommer vil du få spørsmål om du bare skal “slippe av og dra igjen” eller om du skal “parkere og bli stående”. Du vil få tildelt sted å kjøre avhengig av dette. Følg anvisningene til parkeringsvaktene for at dette skal gå så smertefritt som mulig.

Det er ca 150 meter å gå fra parkeringen til inngangen i hallen. På grunn av brannregler er det ikke mulighet til å kjøre helt fram til døra, og bommen mellom hallen og parkeringsplassen må alltid være fri for biler.

Innslipp

Når innslipp starter vil det være mye folk som skal bære inn utstyr. Vi gjør det vi kan for at dette skal gå så glatt som mulig, men vi har beklageligvis ikke mulighet til å bistå med frakt av utstyr. Av sikkerhetsgrunner (blant annet for å redusere sannsynligheten for tyveri m.m.) er det ikke mulig for andre enn de som har billett som inkluderer PC-plass å bære datautstyr inn eller ut av hallen. Dette betyr at foreldre, venner eller andre kan ikke bistå med å bære utstyr.

Vi åpner dørene til hallen kl 20.00 på tirsdag 3. oktober. For komfortdeltakere er innslippet 2 timer tidligere. Registrering og båndpåsetting starter kl 17.00.

Plass til PC

Alle deltakere har en plass som er 80cm bred og 60cm dyp (55cm dyp dersom du skal bygge hylle). Merk at det er ikke lov å lage hull i bordplatene.

Strøm

Hver plass har 1A (ampere) strøm tilgjengelig. Med andre ord er det ikke strøm til anlegg og PC sammen. Du kan koble i et stikk, og skal du koble til mer må du ta med en strømpad/forgrener eller kjøpe det på arrangementet.

Soveplass

På Polar har vi en egen sovesal i bygget. På grunn av plassbegrensninger må alt av soveutstyr som madrass, sovepose o.l. fjernes etter at man er ferdig å sove, slik at andre kan bruke plassen. For at flest mulig skal få plass i sovesalen kan vi beklageligvis ikke tillate at personer som sover alene har med seg dobbelmadrass, inkludert dobbel oppblåsbar madrass. Av sikkerhetshensyn kan bare personer som har PC-plass sove i sovesalen. Med andre ord, dersom du har festivalpass uten PC eller dagspass, kan du ikke bruke sovesalen. Til tider vil sovesalen bli full. Vi har derfor satt av et stort område inne i selve hallen til soving, som kan brukes når det er fullt i sovesalen. Dette er dog i selve arrangementhallen, hvor det kan være musikk til de fleste tider av døgnet. Dersom du er ømfintlig for lyd anbefaler vi at du følger med på når det er ledig plass i sovesalen og legger deg der – tenk motstrøms ved å legge deg før de fleste andre eller etter de fleste andre.

Dusj

Det er garderober tilgjengelig for både jenter og gutter i hallen med dusj. Siden det er mange hundre personer på arrangementet må håndduk, klær og annet tas med tilbake til plassen din – det er rett og slett ikke plass til dette i garderobene.

Toaletter

Det er mange toaletter tilgjengelig i hallen, ved kantina og inngangen.

Tilrettelegging for bevegelseshemmede (rullestol m.m.)

Alle er velkommen på Polar, uavhengig av funksjonsevne. Polar legger til rette for bevegelseshemmede slik at de kan delta på likt plan med alle andre deltakere. Vi har toalett reservert for rullestolbrukere ved inngangen, og hele hallen er på ett plan. Ta kontakt før arrangementet dersom du har spesielle behov eller spørsmål, vi hjelper gjerne til.

Salg av kabler og annet utstyr

Vi har salg av kabler for nettverk, strøm og mer i Superdesken i hallen. Prisene ligger ofte godt under vanlig butikk-pris.

Nettverk

Det er et enkelt nettverkspunkt til hver deltaker, altså kan du bruke en nettverkskabel for å få internett. Husk å ta med nettverkskabel, eventuelt kjøp i Superdesken under arrangementet. Hvor lang kabel du trenger vil avhenge av hvor du setter deg, men om du sørger for en 10 meter lang kabel burde dette være bra. Har du ikke kabel, kan du som sagt kjøpe dette hos oss (det vil sannsynligvis være billigere å kjøpe det hos oss enn i butikk). Koble deg til portnummeret som tilsvarer plassnummeret. Sitter du på plass 8, bruk port nummer 8 på svitsjen som ligger på den raden. Vi hjelper naturligvis med å vise deg hvor dette er dersom du har spørsmål.

Trådløst nettverk

Vi gjør vårt beste for å også ha et trådløst nettverk som fungerer bra i hele hallen, men kan  ikke garantere at dette har samme ytelse og funksjonalitet som vanlig kablet nettverk. Vi anbefaler at du kobler datamaskinen din til med kabel.

Teknisk assistanse

Vi gjør naturligvis vårt beste for å hjelpe de som trenger hjelp, men til tider er det stor pågang. Spesielt rett etter innslipp er det mange som har spørsmål og trenger hjelp, så da kan det være lurt å smøre deg med tålmodighet. Ellers så oppfordrer vi alltid til å prøve og feile – du lærer veldig mye av det! Eventuelt snakk med en person ved siden av deg – om du ikkje kjenner personen så får du kanskje en ny bekjent?

Mat

Vi har en kantine som er åpen døgnet rundt. Her er det et variert utvalg med mat, drikke og godis. Dersom du mistenker at du blir lei av hamburger, pizza, bagetter og lignende vi lvi anbefale at du på forhånd sikrer deg en middags- eller frokostbillett.

Frivilligheten

Alle vi i Polar Interesseorganisasjon er frivillige og arrangerer dette på vår fritid. Ingen, fra arrangør til frivillig, får betalt. Polar er også ikke-kommersiell, og har ingen eiere. Vi går veldig langt i å hjelpe til og å gjøre Polar til et fantastisk arrangement for alle og enhver. Vi ber dog om at du husker at vi er frivillige, og at du behandler våre frivillige med samme holdning som du og vil bli møtt med. Du kan ikke forvente et servicenivå som på hotell eller lignende,du er selv ansvarlig for deg og ditt. Kan vi hjelpe deg gjør vi naturligvis det, og i crewet vårt har vi mange personer med lang fartstid og mye kompetanse innen alt fra førstehjelp til teknisk.