Morgan Sulele kommer til Polar Party!

Morgan Sulele kommer til Polar Party!

Vi har gleden av å presentere Morgan Sulele som årets hovedartist på Polar Party. Han kommer til oss onsdag 4. oktober. Hans utgivelser har siden 2015 blitt streamet over 80 millioner ganger og han er kjent for låter som blant annet "Bare min", "Jeg vil heller ha deg" samt årets sommerlåt "Datt ned fra himmelen". 

Har du deltagerbillett med PC til Polar Party har du allerede plass på første rad når han spiller onsdag kveld. Du betaler ingenting ekstra!

For deg som ikke har deltagerbillett med PC til Polar Party har du to alternativer. Et dagspass, som varer hele onsdag (fra morgen av) til 150,- eller et festivalpass som gjelder fra onsdag til lørdag. Dette passet koster 250,-.

Dagspasset varer hele onsdag og gir deg adgang til konserten på kvelden. Med et festivalpass kan du komme å gå hele uken arrangementet pågår. Du kan foruten konserten onsdag nyte god mat i kantina, spille i arkaden og se ett av våre andre sceneshow hele uka.

Konserten begynner onsdag ca kl 20.00 på kvelden. Vi anbefaler alle å komme i god tid før dette.

Vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd. Det kan bli lange køer i døren denne dagen. Klikk på bildet under for å kjøpe din billett!

 

billett

Kommentarer