Regler for Polar Party 26

Regler for Polar Party 26

Du har kanskje lurt litt på hvem det er som sitter i inngangen og skuler stygt på deg, og klarer og gi deg skyldfølelse uten at du har gjort noe som helst. De stirrer ned på armen din, og napper litt i jakka di. De tar tak i båndet ditt og kjenner om det sitter på. Deretter kommer det et smil, og du blir sluppet inn. Dette er våre kjære vakter. De er slettes ikke farlige! De har jobben med adgangskontroll, salg av billetter, utdeling av plaster, vasking av garderober, løse mindre problemer og ikke minst passe på at du har det bra.

Som deltager på Polar Party godtar du følgende regler.

 1. Kun personer med gyldig bånd(kjøpt billett) og Crew har tilgang til hallen. Foreldre eller andre har ikke tilgang til å hjelpe med å bære utstyr inn i hallen.
 2. Vi forbeholder oss retten til å se gjennom alle sekker/bagger ol. som skal inn i hallen.

 1. Parkering skal kun skje på merkede plasser. Respekter avsperringer!

 1. Røyking er ikke tillatt inne, gjelder også e-røyk. Røyking skal skje ute på anvist plass. Kast sneipene dine i askebegeret!

 1. Polarparty er et rusfritt arrangement. Alkohol og andre rusmidler er ikke tillatt medbrakt eller brukt på området inne og ute. Berusede personer vil bli nektet adgang og bortvist fra området.

 1. Kun angitte innganger skal benyttes. Til vanlig er dette hovedinngangen, under innslippet kan andre anvisninger komme.

 1. Avsperrede områder merket med “Crew only” eller sperrebånd er KUN for crew og skal respekteres.

 1. Hold plassene deres ryddig, respekter de rundt dere (spesielt dere med høytalere) og vær snill og grei.

 1. Hærverk, stjeling og lignende på området inne og ute er ikke tillatt.

 1. Det er ikke tillatt med hvitevarer som kjøleskap, kjølebokser tilkoblet strøm, vannkokere eller bordvifter o.l. Kun strøm til datamaskiner/konsoll og tilhørende utstyr. Dette er viktig!

 1. Følg instrukser fra crew.

 1. Soving er kun tillatt på anviste plasser, se skilter eller spør om veien.

 1.  23/8/2017 Oppdatert! Hyller skal være stabilt oppsatt, og vil bli kontrollert. Du er selv ansvarlig for at konstruksjonen er satt opp stabilt. Eventuelle skader som hyllen lager er du selv ansvarlig for. Dette gjelder både din egen, og andres eiendom. INKLUDERT BORDENE TIL POLAR PARTY! Disse er ikke engangs-border og må tas vare på. Spesifikasjoner:

 • Komfort plasser som er bredere en standard plasser er nytt av året. med det  kommer også nye størelser på hyller basert på hvilken type plass du har. Hyller MÅ merkes med Geekevents-nick & navn..
 • Standard deltager plass  kan maksimalt ha en hylle på størelsen: 80cm bredde x 55cm dybde (utvendige mål) for å gi plass til kabler osv.
 • Komfort plasser større bord plass å kan ha en maksimal størelse på hyllen på  120cm bredde x 55cm dybde (utvendige mål) for å gi plass til kabler osv.
 • Maks høyde på hylle er 1,5 meter.
 • Hylle må være stabil og uten fare for velt/kollaps.
 • Hyllen kan ikke stikke utenfor bordkanten.
 • Alle hyller blir sjekket.
 • Hyller som ikke er i henhold til gjeldende bestemmelser må fjernes.
 • Hensatte hyller vil bli fjernet på deltakerens regning.
 • Hyller KAN IKKE skrues fast i bordplatene.

 

 1. Sofaer og andre ting som går ut over deltakerens angitte plass skal ikke medbringes til hallen. Det må være plass mellom bordrader til rømningsveier.

 1. Vi forbeholder oss retten til å fakturere bortkjøring og kasting av hensatt utstyr og byggverk.

 1. De som skal delta i spillkonkurranser og/eller kreative konkurranser, forplikter seg å sette seg inn i reglene for konkurransene.

 2. Følgende utstyr har du ikke lov til å ta med på polarparty: – Laserpekere – Droner (multicopter osv.) uansett størrelse. – Motorisert kjøretøy (hoverboard/ståjuling osv.) – Lufthorn

 3. Polar Interesseorganisasjon og crewet har ikke ansvar for medbrakt utstyr o.l. Husk reiseforsikring.

 4. Campingvogn/bobil-eiere/medbringere må si ifra på forhånd (Benytt kontaktskjema på websiden)
 • Campingvogner/Bobiler må registreres hos sikkerhet for at de skal få stå der. En godkjennelse henges på vogna så vi lett kan se om den har gyldig tillatelse. Vogner uten tillatelse blir tauet på eierens egen risiko og regning.
 • Det vil ikke bli tilgjengelig strøm til campingvogner/bobiler. Det er heller ikke lov til å ta med eller benytte aggregat.
 • Alkohol og andre rusmidler er ikke tillatt rundt eller i campingvognene/bobilene. Dette vil medføre bortvisning av personer og eventuelt borttauing av campingvogn på eierens regning.

 

Endringer i regler kan komme uten videre varsel. Du plikter deg, som deltager på Polar Party, å kunne gjeldende regelverk. Brudd på disse reglene kan føre til advarsler, bortvisning og eventuelt politianmeldelse. Reglene er til for at alle skal ha en fin opplevelse på Polar Party.