Info til plassreservasjon

Info til plassreservasjon

Postet i:

En viktig ting du må huske på før du kommer til oss tirsdag 3. oktober er å reservere en plass på hallkartet. Hvordan gjør man dette?

Her er et par punkter du bør lese:

  • En deltakerplass er 80cm bred og 60cm dyp. Det betyr at du ikke kan oppta mer plass utenfor disse to målene. Bruk plassen din smart ;)

  • En komfortplass er mer komfortabel med hele 120cm bredde, men fortsatt 60cm dybde. 

  • Ved deltakerplassene så er det to soner. En høyttalersone og en høyttalerfri sone. I høyttalersonen kan du ha med deg et anlegg av egen interesse, så fremt du ikke bruker mer enn angitt mengde strøm (1A).

  • På den høytallerfrie sonen er det naturligvis ikke tillatt med noe annet enn headset (stillesone). Anbefalt for gamere, så risikerer du ikke å få et konsertanlegg som nærmeste nabo. Merk at det uansett vil være lyd og støy i hallen.

  • Skjøteledninger på midten av alle radene, men bare ett strømpunkt per deltaker, så vi anbefaler deg å ta med en egen strømpad/forgrener. På komfortplassene får man to strømpunkter.

  • Tilkobling av nettverk skjer via kabel, der alle deltakere får en tilkobling hver i svitsjen. Koblingspunktet ligger på enden av radene mot midtgangen. Derfor anbefaler vi at du tar med en nettverkskabel på minst 10m. Har dette kan du kjøpe det av oss for en billig penge.

  • Komfortplassene har ferdig kablet nettverk til hver plass, slik at du slipper å tenke på nettverkskabel :) 

 

Hvordan velger man plass?

Plassreservasjonen foregår på Geekevents.org. For å komme direkte dit kan du klikke her: (Seatmap)

For å velge en plass trykker du på en blå plass, det betyr at den er ledig. Når du har funnet plassen du ønsker trykker du på reservèr. Og da er jobben gjort, så da er det bare å glede seg til Polar Party i høstferien :-) 

Kommentarer