Hvordan Polar Party blir i år

hvordan-blir-polar.jpg

For deg som deltaker

Plassene er ~1 meter fra hverandre

Du kan sove i stolen din ved plassen din

Fortsatt konkurranser

Halv pris, to dager

Sceneunderholdning, men med sosial avstand

For deg som forelder

Du kan ikke komme inn i hallen (smittetiltak)

Færre deltakere, like mange frivillige

Smittesporing av alle i bygget

Det blir mye billigere å delta

Arrangører tilgjengelig for spørsmål

Den lange versjonen

Polar Party blir litt anderledes i år. Vi har kontinuerlig tatt vurderinger i tråd med myndighetenes råd hvorvidt Polar Party skulle arrangeres i år eller ikke. Med dagens situasjon har vi falt på at vi ønsker å gjennomføre et arrangement i tråd med gjeldende regelverk. For å minimere sjansen for smitte har vi måttet justere en del på konseptet, men vi ønsker alikevel å beholde ånden i Polar Party.

Færre deltakere

Tidligere år har vi gjerne hatt opp mot 1000 personer i hallen, inkludert de med og uten PC/spillkonsoll. Dette er naturligvis ikke forsvarlig i år, og i tråd med regelverk og råd fra myndighetene har vi valgt å sette maks-tak på 200 personer. Med 200 personer fordelt på plassen vi vanligvis har, gir vi hver og en rikelig med plass og anledning til å holde minst 1 meter avstand til alle andre deltakere.

Polar Party blir  kortere

Vi har i valgt å gjøre Polar Party kortere i varighet, med en liten vri. Årets arrangement vil være fra mandag 5. oktober kl 18:00 til onsdag 7. oktober kl 12:00. Dette har vi gjort fordi et kortere arrangement vil bidra til mindre mulighet for smitte. I tillegg registerer vi at mange ikke ønsker å ha et like langt arrangement i år enn tidligere.

Men! Det finnes her en liten vri. Skulle vi oppleve at årets arrangement blir utsolgt, vil vi slippe billetter til enda et arrangement. Dette arrangementet vil vare fra onsdag 7. oktober kl 18:00 til fredag 9. oktober kl 12:00. I tiden hallen er stengt vil hele hallen vaskes ned og desinfiseres av våre frivillige. Du kan kjøpe billett til begge arrangement dersom arrangement nummer to holdes, men du må ta med deg alt utstyr og så bringe det tilbake igjen.

Komfortlignende plasser

For å opprettholde smittevern og en minimumsavstand på 1 meter til alle andre vil det være kun to personer per bord per side der det normalt sitter tre. Du har 80×60 til rådighet på din plass, med et avsatt mellomrom mellom plassene som ikke skal brukes. Dermed blir det god avstand til alle andre deltakere, minimum 1 meter.

Ikke fritt valg av soveplasser

Vi skal naturligvis legge opp til 1 meter avstand (i alle retninger) mellom alle soveplasser og desinfisering etter hver person. For å gjennomføre arrangementet på trygg måte har vi derfor redusert arrangementet fra fire dager til to dager – noe som gjør at mange kan reise hjem for å sove. Det vil for førte gang være mulig å sove i stolen på sitteplassene, siden det er god avstand. Vi legger også ut noen få soveplass-billetter for salg, hvor du får tilgang til et eget avmerket område hele arrangementet.

Mindre kø i kantina

Kantina vår lager utrolig digge burgere, og det skal vi naturligvis ha i år også – i tillegg til annet matutvalg, sunne retter og snacks [vi setter STOR pris på all handel her – det gjør PP mulig å arrangere]. Men, det vil bli endringer i selve måten man bestiller på. Kanskje nettløsning, kanskje tydelig avgrensede områder, vi jobber med nøyaktig løsning sammen med offentlige råd. Det blir en ordning for å unngå køansamlinger.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *